hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Gül'e sürpriz ziyaret

    Bahçeliden Cumhurbaşkanı Güle sürpriz ziyaret
    expand

    Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 21 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Çankaya Köşkü'nde ziyaret edeceğini bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, milletçe içeride huzur, güven, birlik ve beraberliğe; devlet olarak da dışarıda itibar ve yaptırım gücüne en çok ihtiyaç duyulan bir zaman diliminden geçildiğini belirtti.

    Bu süreçte milletin beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek, ayrım gözetmeyen, kucaklayıcı bir ruh sağlığına ve sağduyuya sahip, Türk Devleti'ni yüksek liyakat ve vukufla temsil edebilecek yöneticilerin varlığının büyük önem taşıdığını ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:

    "Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, anılan hususiyetleri taşıyan, devlet adamı kimlik ve ehliyetini haiz bir isim üzerinde uzlaşmaya varılması, milletimizin bekası açısından zaruret halini almıştır. MHP, cumhurbaşkanlığı adayının milli mutabakatla tespitinden ve ağustos ayındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandıktan çıkacak neticenin vicdani ve ahlaki uzlaşmaya dayanmasından yanadır. Bu itibarla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bütün milleti kucaklayacak, bütün milletin de ismi üzerinde mutabık kalacağı bir cumhurbaşkanı adayının belirlenmesine dönük temas ve görüşmeleri sürmektedir. Bu çerçevede Bahçeli, 21 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Çankaya Köşkü'nde ziyaret edecek."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow