hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Balıkesir'de kaçak teknesi battı!

    Balıkesirde kaçak teknesi battı
    expand

    Balıkesir'in Ayvalık İlçesi açıklarında yasa dışı yollarla Yunanistan Adaları'na geçmeye çalışırken bindikleri teknenin batması sonucu ilk belirlemelere göre Afganistan vatandaşı 1'i çocuk 2 kişi öldü, 5 kişi kurtarıldı. Kayıp olduğu öne sürülen 1 kişinin daha arandığı bildirildi. Sahil Güvenlik ekipleri devam eden araştırmalarda iki cesede daha ulaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayvalık'taki Küçükköy sahilinden Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen kaçakları taşıyan tekne bu sabah alabora oldu. Teknenin batması sonucu ilk belirlemelere göre 1'i çocuk 2 kişi öldü, 5 kişi ise balıkçılar ve sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kurtarılan kaçaklardan birinin, ifadesinde teknede 8 kişinin bulunduğu belirtmesi üzerine kayıp olduğu öne sürülen 1 kişi için havadan ve denizden arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarının 1 helikopter, 1 uçak ve çok sayıda sahil güvenlik botuyla sürdürüldüğü açıklandı.

    ÖLÜ SAYISI 4 OLDU

    Balıkesir'in Ayvalık İlçesi açıklarında yasa dışı yollarla Yunanistan Adaları'na geçmeye çalışırken bindikleri teknenin batması sonucu ölenlerin sayısı 4 oldu. Sahil güvenlik ekiplerince yapılan arama çalışmalarında iki aylık bebek ile 30 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu.

    Berlin Duvarı'ndan tarihi kareler

    Karabükspor-Galatasaray capsleri

    Hiç Duymadığınız Futbol Gerçekleri

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow