hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Devlet Bahçeli iade edilen paralar için sert çıktı

    Devlet Bahçeli iade edilen paralar için sert çıktı
    expand

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Aralık operasyonunda el konulan para ve altınların şahıslara faizi ile ödenmesini "hırsızlık zanlıları milletimize faiz faturası çıkarmış, alenen soygunlarına devam etmişlerdir" sözleriyle değerlendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Devlet Bahçeli yazılı açıklamada, 17-25 Aralık operasyonlarıyla ortaya çıkarılan yolsuzluk skandalının karartılmaya ve kapatılmaya çalışıldığını savundu, "rüşvetçiler, yolsuzluk çeteleri, adalete ötenazi uygulamış, yargı ve emniyet güçlerine arka arkaya operasyon düzenlemişlerdir' ifadelerini kullandı.

    Başbakan Davutoğlu'nun, "harama bulaşan kardeşimiz olsa kolunu koparmakta kararlıyız" şeklindeki sözlerine atıf yapan Bahçeli, "eğer samimiyse, eğer yürekliyse sarayda oturan 17-25 Aralık elebaşısının telkin ve tesirinden kurtularak hukukun önünü açmalıdır" dedi.

    7 soruda Yüce Divan

    Açıklamasında, Meclis Soruşturma Komisyonu'nun 4 eski bakan ile ilgili kararı 5 Ocak 2015'e ertelemesine de değinen Bahçeli, "alınlarına yapışan iddiaların hukuken araştırılıp sonuca bağlanması hem demokrasinin, hem ahlakın, hem de adaletin kayıtsız şartsız bir önşartı olarak görülmelidir" ifadelerini kullandı.

    Faiz paralarını Kızılay'a bağışladılar

    17 Aralık paraları 1 valiz ve 1 sırt çantasına sığdı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow