hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Durumum düzeldiğinde bebeğimi almaya geleceğim"

    Durumum düzeldiğinde bebeğimi almaya geleceğim
    expand

    Akşehir'de bir evin giriş kapısında bulunan 1 haftalık bebeğin kundanğından, "Durumum düzeldiğinde onu almaya geleceğim, onun iyi ve sağlıklı olması için elinizden geleni yapmanızı istiyoruz. İçimiz yansa da bunu yapmak zorundayız" yazılı not çıktı. Hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akşehir ilçesinde bir evin giriş kapısında, ev sahibi tarafından bulunan 1 haftalık bebek, tedavi altına alındı. Kuşçu Mahallesi Boğaz Sokak'taki evinin girişinde bir bebek olduğunu gören ev sahibi, durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, kundağa sarılı bulunan ve 7 günlük olduğu belirlenen kız bebeği, Akşehir Devlet Hastanesine kaldırdı. Acil Servis'te yapılan incelemelerin ardından Yeni Doğan Çocuk Servisi'ne alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

    Bebeğin kundağından; "Kızımız Ceren Su'yu isteyerek veya dileyerek bırakmıyoruz. Bakacak durumumuz olmadığı için ve çevremdekilerden ters tepki görmekten korktuğum için bırakmak zorunda kaldık. Sizin iyi biri olduğunuzu biliyorum ve size bırakıyorum. Durumum düzeldiğinde onu almaya geleceğim, onun iyi ve sağlıklı olması için elinizden geleni yapmanızı istiyoruz. İçimiz yansa da bunu yapmak zorundayız. Umarım bizi anlarsınız ve çocuğuma sahip çıkarsınız" yazılı not bulunduğu öğrenildi.

    Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terk edilen bebeğin annesinin bulunması için çalışma başlattı.

    Durumum düzeldiğinde bebeğimi almaya geleceğim

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow