hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fevzi Bubilik dün kurduğu partiden bugün istifa etti

    Fevzi Bubilik dün kurduğu partiden bugün istifa etti
    expand

    İdris Bal önderliğinde kurulan Demokratik Gelişim Partisi (DGP) kurucusu Fevzi Bubilik, ilk toplantıdan sonra partiyi bıraktığını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kütahya milletvekili İdris Bal kuruluşuna önderlik ettiği DGP'nin kurucusu Fevzi Bubilik ilk toplantıdan sonra istifa kararı aldı. İlk etapta İdris Bal'a parti ile alakalı bazı tereddütleri olduğunu söylediğini ve partinin bir grup endeksli olmayacağına dair garanti aldığını belirten Bubilik, daha birinci toplantıda bir 'emrivaki' ile karşılaştıklarını söyledi.

    ''Partide demokratik bir ortam yok''

    Star gazetesine konuşan Bubilik Başkanlık Divanı'nı oluşturma konusunda itiraz ettiğini, bu itiraz sonrasında işadamı Kani Kudu ile tartıştıklarını ve Kudu'nun kendisine 'fitneci' diyerek hakaret ettiğini ifade etti. Parti ile ilgili bir takım kararların oldu bittiye getirilerek alındığını ve partide demokrat bir ortam olmadığını söyleyen Fevzi Bubilik, sonrasında istifa ettiğini belirtti.

    "Daha Kurucular Kurulu'nun tamamı oluşmadan karar alamazsınız, bu demokratik olmaz" diyen Fevzi Bubilik, parti toplantısındaki tavrın ve tutumun iyi olmadığını ve İdris Bal'ın ötesinde partiye etki eden bir gücün olduğunu iddia etti. İdris Bal'ı yakın bir zamanda tanıdığını ifade eden Fevzi Bubilik, Bal'la bir sorunu olmadığını buna rağmen Bal'ın gücünün yetmediği bir takım şeylerin olduğuna üzülerek şahit olduğunu dile getirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İdris Bal "Demokratik Gelişim Partisi"ni kurdu

    IŞİD: Tek örgüt 10 farklı isim

    Tarafsız Bölge'de Turgut Kazan ile Ahmet Gündel'in "darbeci" tartışması

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow