hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Onur Özbizerdik hakkındaki arama kararı kaldırıldı

    Onur Özbizerdik hakkındaki arama kararı kaldırıldı
    expand

    Sevgilisi Melis Çakır'ın annesinin dün yaptığı "Kızımın hayatından endişe ediyorum. Zorla yanında tutuyor" şikayetiyle yeniden aranmaya başlanan Onur Özbizerdik hakkındaki arama kararı kaldırıldı. Çakır'ın, annesinin açıklamasından sonra polise giderek, "Hayattayım, tatildeydim ve şikayetçi değilim" dediği ortaya çıktı. Hapisten çıktıktan sonra pek çok kişiyi silahla yaralama olaylarının da zanlısı olan Özbizerdik, daha önce de Çakır'ın şikayetini geri almasıyla serbest bırakılmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sevgilisi Melis Çakır'ı dövdüğü suçlamasıyla gözaltında verdiği ifadesinde "Hatırlamıyorum" diyen Onur Özbizerdik, anne Zehra O.'nun "Kızımın hayatından endişe ediyorum. Zorla yanında tutuyor" şikayeti üzerine polis tarafından aranmaya başlamıştı.

    Onur Özbizerdik bir kez daha polis tarafından aranıyor

    Polis merkezine giderek "Hayattayım, tatildeydim ve şikayetçi değilim" demiş

    Emniyet yetkilileri, Melis Çakır'ın dün akşam saatlerinde İstanbul Bahçeşehir Polis Merkezine giderek kaçırılmadığı yönünde ifade verdiğini, açıklamalarında, Bodrum'da tatil yaptığını, kimseden şikayetçi olmadığını açıkladılar.Yetkililer, Melis Çakır'ın da polise verdiği ifade doğrultusunda Onur Özbizerdik'in aramasının ortadan kalktığını söylediler.

    Melis Çakır'ın annesi Zehra O. yaşanan dayak olayından sonra kızının hayatından endişe ettiğini ve ortadan kaybolduğunu öne sürerek, Onur Özbizerdik hakkında şikayette bulunmuştu. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından soruşturma kapsamında onlarca adrese baskın yapılmış ancak Onur Özbizerdik ve Melis Çakır bulunamamıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow