hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Saldırgan AK Parti'li çıktı, hemen ihraç edildi

    Saldırgan AK Partili çıktı, hemen ihraç edildi
    expand

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in AK Parti üyesi olduğunu ve derhal ihraç edildiğini açıkladı. Çelik, "Saldırgan 2012'de AK Parti'ye üye olmuş. Olay sonrası derhal ihraç edildi. Onlarca sabıkası olan birinin partimize üye kabul edilmesini ciddi bir özensizlik olarak değerlendiriyoruz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in 2012 yılında AK Parti'ye üye olduğu ortaya çıktı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Olay sonrası hemen ihraç edilmiştir"dedi.

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in 2012'de Ankara Elmadağ'da AK Parti'ye üye olduğunun tespit edildiğini duyurdu. Çelik, "Olay sonrası derhal ihraç edilmiştir" dedi.

    Çelik, açıklamasında AK Parti'nin 9 milyonun üzerinde üyesi bulunduğunu hatırlatarak, "Onlarca sabıkası olan birinin partimize üye kabul edilmesini, ciddi bir özensizlik olarak değerlendiriyoruz" ifadesine yer verdi.

    Çelik, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada bir kez daha Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini de iletti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow