hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (17-02-2024)

    Hava Durumu (17-02-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık bölgede genellikle 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Pazar günü de benzer hava durumu bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor. Sıcaklık iç kentlerde 8-9, kıyı kesimlerde ise 14-15 derecelerde ölçülüyor. Bölgenin Pazar gününü de benzer bir havayla geçirmesi bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesinde yağışlı havanın etkisi doğu kesimlerde devam ediyor, batı kesimlerde ise parçalı bulutlar görülüyor. Sıcaklık Antalya ve Adana'da 19, Kahramanmaraş'ta 15, Hatay'da 16 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yerel yağışlı bir hava var. Sıcaklık bölgede genellikle 5 ile 10 derece arasında seyrediyor.

    Karadeniz Bölgesinde de yağışlar bölge genelinde devam ediyor. Batı kentlerde bu yağışlar karla karışık yağmura da dönebiliyor. Sıcaklık ise Bolu'da 6, Samsun ve Trabzon'da 13 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey ve güney kesimlerinde kar yağışları etkili oluyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 4, Malatya'da 13, Elazığ'da 11, Hakkari'de 6 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava görülüyor. Sıcaklık Gaziantep ve Diyarbakır'da 14, Şanlıurfa'da 17, Adıyaman'da 15 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR