hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (17-03-2024)

    Hava Durumu (17-03-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde yağışlar etkisini yitirdi, bölgede parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık ise bölgede 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde gökyüzü parçalı bulutlu. Sıcaklık İzmir'de 19, Denizli'de 18, Muğla'da 16, Afyonkarahisar'da 14 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava var, dar bir alanda yağış görülüyor. Sıcaklık bölgede 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor, yer yer 20 dereceyi de aşıyor.

    İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor. Sıcaklık ise bölgede 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Pazartesi günü bölgede bulutlu ve yağışlı bir hava bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde yağışlı bir hava hakim, bölgenin batısında ise hava parçalı bulutlu. Sıcaklıklar bölgede 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde de hava yağışlı. Bölgenin kuzey kentlerinde bu yağışlar kar şeklinde görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars'ta 5, Malatya'da 14, Elazığ'da 12, Hakkari'de 8 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık Gaziantep'te 17, Diyarbakır'da 14, Şanlıurfa'da 18, Adıyaman'da 16 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow