hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (19-05-2024)

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık İstanbul’da 23, Edirne’de 28, Kocaeli’de 25 derece ölçülüyor. Pazartesi ve Salı günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık İzmir dolaylarında 28, Denizli çevrelerinde 34, Afyonkarahisar’da 27 derecelerde seyrediyor.

    Akdeniz Bölgesinde gökyüzü parçalı bulutlu. Sıcaklık ise Antalya’da 26, Adana’da 31, Kahramanmaraş’ta 29 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var, Sivas’ta dolaylarında sağanak yağışlar da görülebiliyor. Sıcaklık Ankara ve Kayseri’de 24, Eskişehir’de 26, Sivas’ta 19 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık Bolu’da 23, Samsun’da 19, Trabzon’da 17 derece ölçülüyor. Pazartesi ve Salı günü sıcaklıkların 1-2 derece yükselmesi bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık Kars’ta 14, Malatya’da 26, Hakkari’de 18 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde önümüzdeki üç günlük dönemde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklıklar ise bu dönemde genellikle 25 ile 30 derece arasında seyredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR