hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (21-04-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde bulutlu bir hava hakim, Edirne dolaylarında ise sağanak yağışlar devam ediyor. Sıcaklık İstanbul'da 19, Edirne'de 21, Bursa ve Kocaeli'de 23 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık İzmir'de 23, Denizli'de 25, Muğla'da 19, Afyonkarahisar'da 20 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde yağış doğu kesimlerde etkili oluyor. Sıcaklık ise Antalya'da 21, Adana'da 25, Kahramanmaraş'ta 24, Hatay'da 23 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesi parçalı ve çok bulutlu bir gökyüzüne sahip. Sıcaklık 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Pazartesi günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde gökyüzü çok bulutlu. Bölgenin yüksek kesimlerinde yağışlar da etkili oluyor. Sıcaklık Bolu'da 22, Samsun ve Trabzon'da 20 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin batısında hava çok bulutlu. Kuzey ve güney kentlerde gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklıklar Kars'ta 19, Malatya'da 24, Elazığ'da 25, Hakkari'de 16 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesi önümüzdeki üç günlük dönemde parçalı bulutlu bir gökyüzüne sahip. Sıcaklıklar ise bu dönemde 25 ile 30 derece aralığında seyredecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow