hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (23-05-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Bu yağışların yer yer kuvvetli olması beklendiğinden ani sel ve su baskınlarına, ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olunmalı. Sıcaklık bölgede en yüksek 25-26 derecelerde ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de bulutlu ve yağışlı bir hava var. Sıcaklık İzmir'de 26, Denizli'de 32, Afyonkarahisar'da 27 derece ölçülüyor. Yağışların Cuma günü iç kentlerde devam etmesi bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesinde bulutlu bir hava hakim. Doğu kentlerde yer yer sağanaklar da etkili oluyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 30-31 derecelerde ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde kuvvetli olmak üzerinde genelinde sağanaklar görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Ankara ve Eskişehir'de 28, Kayseri'de 26, Sivas'ta 23 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde de hava bulutlu. Bölgenin batısında ve yüksek kesimlerinde sağanaklar etkili oluyor. Sıcaklık Bolu'da 26, Samsun'da 23, Trabzon'da 21 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin genelinde hava gök gürültülü sağanak yağışlı. Sıcaklık Kars'ta 19, Malatya'da 26, Hakkari'de 22 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık ise genellikle 30 ile 35 derece arasında ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR