hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (25-04-2024)

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu, yer yer sağanak yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık İstanbul’da 22, Edirne’de 24, Bursa ve Kocaeli’de 28 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de parçalı bulutlu bir hava görülüyor, iç kentlerde sağanak yağışlar da etkili oluyor. Sıcaklık bölgede genellikle 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde gökyüzü parçalı bulutlu, batı kentlerde ise bulutlar yoğunlaşabiliyor. Sıcaklıklar Antalya’da 28, Adana’da 38, Kahramanmaraş’ta 34, Hatay’da 35 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde sağanak yağışlı, doğu kesimlerinde parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklık Ankara’da 24, Eskişehir’de 29, Kayseri’de 32, Sivas’ta 31 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinin batı kentlerinde gök gürültülü sağanaklar etkili olurken bölgenin kalanında hava parçalı bulutlu. Sıcaklık ise Bolu’da 26, Samsun’da 29, Trabzon’da 28 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesi de parçalı bulutlu bir havaya sahip. Sıcaklıklar Kars ve Hakkari’de 26, Malatya ve Elazığ’da 31 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklıklar Gaziantep’te 34, Diyarbakır ve Adıyaman’da 31, Şanlıurfa’da 36 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow