hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (26-03-2024)

    Marmara Bölgesinde bulutlu, sisli ve puslu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede genellikle 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor. Çarşamba günü bölgede sağanak yağışların etkili olması bekleniyor ancak sıcaklık birçok ilde 20 dereceyi aşıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de bulutlu ve sisli bir hava var. Sıcaklık iç kentlerde 14-15, kıyı kesimlerde 20-21 derecelerde ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde kuvvetli sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık Antalya’da 22, Adana’da 23, Kahramanmaraş ve Hatay’da 18 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde de doğu kesimler yağış alıyor. Sıcaklık Ankara ve Kayseri’de 11, Eskişehir’de 15, Sivas’ta 9 derece ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde yağışlı bir hava hakim. Bölgenin batı kesimleri ile yükseklerinde bu yağışlar karla karışık yağmur ve kara da dönüyor. Sıcaklık ise Bolu’da 12, Samsun’da 16, Trabzon’da 13 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde yağmurlu, kuzey ve güney kesimlerinde kar yağışlı bir hava görülüyor. Günün en yüksek sıcaklıkları Kars’ta 0, Malatya’da 13, Elazığ’da 12, Hakkari’de 4 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık Gaziantep ve Adıyaman’da 17, Diyarbakır’da 16, Şanlıurfa’da 18 derece ölçülüyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow