hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (26-04-2024)

    Hava Durumu (26-04-2024)
    expand

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu, yer yer sağanak yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık İstanbul’da 19, Edirne ve Kocaeli’de 22, Bursa’da 21 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde parçalı ve bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık İzmir ve Muğla’da 24, Denizli’de 27, Afyonkarahisar’da 26 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklıklar Antalya’da 27, Adana’da 34, Kahramanmaraş’ta 33, Hatay’da 30 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Sıcaklık bölgede 25 ile 30 derece arasında seyrediyor. Hafta sonu ise bölgede yağışlar bekleniyor.

    Karadeniz Bölgesinde bulutlu bir hava hakim. Bölgenin batısında ve yüksek kesimlerinde sağanak yağışlar da görülüyor. Sıcaklık ise Bolu’da 19, Samsun ve Trabzon’da 23 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde parçalı bulutlu bir hava görülürken bölgenin kuzey ve güney kesimlerinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklıklar Kars ve Hakkari’de 26, Malatya ve Elazığ’da 32 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklıklar Gaziantep’te 33, Diyarbakır ve Adıyaman’da 31, Şanlıurfa’da 36 derece ölçülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow