hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (10-05-2024)

    Hava Durumu (10-05-2024)
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde bulutlu ve sağanak yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Cumartesi günü de bölgede yağışların devam etmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinin genelinde gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 24-25 derecelerde ölçülüyor. Cumartesi günü birkaç derece sıcaklık azalışı bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesinde bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava var. Sıcaklık Antalya’da 28, Adana’da 33, Hatay’da 31 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde bulutlu ve yağışlı, doğu kesimlerinde ise parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık bölgede genellikle 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinin batı kesimlerinde sağanak yağışlar etkili oluyor, bölgenin kalanında hava çok bulutlu. Sıcaklık ise Bolu’da 23, Samsun ve Trabzon’da 19 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde bölgesel yağışlar etkili oluyor. Bölgenin kalanında ise hava çok bulutlu. Sıcaklık Kars’ta 18, Elazığ’da 25, Hakkari’de 19 derece ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor. Şanlıurfa dolaylarında 30 dereceyi de aşıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR