hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aşk-ı Memnu dizisinin Şayeste'si Fatma Karanfil kimdir, neden vefat etti?

    Aşk-ı Memnu dizisinin Şayestesi Fatma Karanfil kimdir, neden vefat etti
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Şayeste karakteri ile bilinen usta oyuncu Fatma Karanfil'den kötü haber geldi. Bir süredir kanser hastalığı ile mücadele eden Karanfil geçtiğimiz günlerde entübe edilmişti. Peki, Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si Fatma Karanfil kimdir, neden vefat etti?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanserle savaşan Fatma Karanfil, bir süredir devam ettirdiği yaşam savaşını kaybetti. Deneyimli oyuncuya, hastalığı teşhis edildiğinde çoklu metastazların başladığı bildirildi. 4. evre kanser teşhisi konulan Fatma Karanfil, tedavi gördüğü Florya'daki Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi'nde yoğun bakımda entübe edilmişti.

    FATMA KARANFİL NEDEN VEFAT ETTİ?

    Usta oyuncu kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Sağlık sorunlarının artması nedeniyle geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Karanfil, bir süre yoğun bakımda tedavi görmüş ardından da entübe edilmişti. 
     
     FATMA KARANFİL KİMDİR?
     
     3 Şubat 1952'de Eskişehir'de doğan Fatma Karanfil, Language and Culture Center'de eğitim aldıktan sonra, 1968 yılında Ses Dergisi yarışmasında üçüncü olarak sinema kariyerine başladı. 1975 yılında Ali Kocatepe ile evlenip daha sonra boşanan Karanfil, 1976-1980 yılları arasında Londra'da tekstil eğitimi aldı. Göğüs kanseri teşhisi konulmasına rağmen hastalığı yenerek üstesinden geldi.  Yeşilçam’ın unutulmaz yapımlarından 'Keloğlan'da 'Fatma' karakterine hayat veren Karanfil, 2008 yılında Kanal D'de yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisindeki rolü ile de dikkat çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow