hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu? Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok? 9 Nisan 2024 Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman?

    Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam var mı yok mu Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok 9 Nisan 2024 Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman
    expand

    Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bugün niye yok? sorusu gündemde. ATV'nin reyting rekortmeni dizisinin 9 Nisan 2024 Salı akşamı ekrana gelip gelmeyeceği sorgulanıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümü yerine Aquaman'ın yer alması izleyicileri merak ettirdi. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm bilgilerine dair detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ben Bu Cihana Sığmazam, Güzel Adamlar Medya ve KYN Production imzalı, ilk bölümü 20 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Burak Çelik yer almaktadır. Peki ama Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yok mu? 

    Ben Bu Cihana Sığmazam bugün neden yok? 

    Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Bayram tatili nedeniyle çekimlerine ara verilen Ben Bu Cihana Sığmazam  yeni bölüm haftaya (16 Nisan) yayınlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow