hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eleni kimdir? Mehmed Fetihler Sultanı’nda Esila Umut oynuyor! Esila Umut kaç yaşında?

    Eleni kimdir Mehmed Fetihler Sultanı’nda Esila Umut oynuyor Esila Umut kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TRT 1'de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncuları arasında yer alan Eleni karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Eleni merak uyandırdı. "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde, Osmanlı İmparatorluğu'nun ve İslam dünyasının önemli şahsiyetlerinin yaşamlarını ele alacak bir senaryo izleyici ile buluşacak. İşte Eleni hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eleni karakteri, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.TRT 1’nin merakla beklenen, Esila Umut, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Savaş Özdemir, Esila Umut, Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da kadroda yer alıyor. 27 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Mehmed: Fetihler Sultanı dizisindeki Eleni kimdir ?  

     

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Eleni kimdir?

     

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Eleni’yi Esila Umut canlandırıyor.Güzelliği, zarafeti ve içsel gücüyle haremin en güçlü kadını Sultan Mehmed Han’ın ilk eşi Eleni.

     

    Esila Umut kimdir?

     

    Sinema ve dizi film oyuncusu. 2001, Antalya doğumlu. Aslen İzmirlidir. 1.68 cm boyunda ve 54 kg. Oyunculuğa ilk kez ilk kez 2015 yılında Sevdam Alabora dizisi ile başlamıştı. İzleyen yıllarda Kardeşim Benim, Kin, Payitaht Abdülhamid, Akrep, Alparslan Büyük Selçuklu, Bir Derdim Var gibi çok film ve dizide rol aldı. Yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow