hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'İnci Taneleri’nin Azem’i ; Adem'i Bozguna Uğrattı!

    İnci Taneleri’nin Azem’i ; Ademi Bozguna Uğrattı
    expand

    Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri 16. Bölümü ile ekrana geldi. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme alıp, baş rolünü oynadığı dizi İnci Taneleri yeni bölümüyle gecenin bir kez daha en çok izlenenleri arasında oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alışıla gelmiş hikayelerin dışında bir senaryo ve buna bağlı olarak farklı mekanlarıyla kendinden her hafta söz ettiren dizi de bu hafta öne çıkan ise Azem karakterinin gerçeklerinin ortaya çıkışı oldu. Gizlediği gerçekler ve üzerini kısmen örtmeye çalıştığı yaşanmışlıkları ile planlamadığı bir biçimde karşılaşması Azem’in “Âdem “olarak yaşayacaklarına set vurdu.

    Dizinin en önemli öne çıkanlarından bir diğeri ise dizide birçok karakterin sosyal yaşamda kendi gerçekliklerini farklı kimlik ve isimlerle değiştirmiş olmaları. Adem’in Azem olduğu gerçeği ile on altıncı bölümüyle dizi farklı bir yöne doğru evirildi.

    Hem evlatları hem kendisi için zor bir dönemden geçen Azem’in ilerleyen bölümlerde gelişmelere nasıl bir yön vereceği ise gecenin sonunda sosyal medyada yazılanlar arasında merak konusu oldu.

    Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Kubilay Aka’nın kadrosunda yer aldığı sevilen dizi “İnci Taneleri” nde her bölümde olduğu gibi bu bölümde de gecenin bir başka öne çıkanı ise artık yerleşik bir tamlama haline gelmiş olan “Dilber Dansı” oldu.

    Diğer taraftan Piraye’nin Azem ile yemeğe çıkması ile başlayan çözülmeler Azem’in kendi iç dünyasında da hesaplaşmalarına sebep oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bölüm detayları ise şöyle gelişti;

    Azem aslında artık bulduğundan emin olduğu kızının kendisinden kaçmasından dolayı rahatsız olmaya başlasa da bunun yaşanmasına fırsat verdi.
    Necmi Aleyna’nın Reyyaz’ın evinden kaçmasına yardım etti.

    Azem ile aralarındaki sorunları çözdüğünü düşünen Piraye ise ona fırsat vermeye karar verdi. Cenk ile ayrılma kararı alan Piraye, Cenk’e bu durumu söylemek istediği sırada Cenk’ten evlilik teklifi aldı.

    Olayların akışını bu yönde durdurmaya kararlı olan Piraye ise Cenk’in teklifini reddedip, durumu hemen Adem’e anlatmak için başka bir yemek organizasyonu hazırlığına başladı.

    Cenk büyük hayal kırıklığı yaşarken Piraye, Azem'i arayarak Cenk'le ayrıldıklarını söyledi.

    Zahir – Dilber cephesinde ise olaylar hiçte istenilmediği üzere devam etti. Dilber’in Zahir’i öldürmek üzere girişimleri arkadaşları tarafından kurulan başka bir oyunla önlendi. Ancak Zahir’e olan öfkesini dindiremeyen Dilber başka bir yöntem ile yine Zahir’den kurtulmak üzere arkadaşları ile yeni bir plan kurdu. Bu kez kiralık katil tutarak Zahir’den kurtulmak isteyen Dilber’e Yıldız ile Zerre destek verdi.

    Kızına zarar vermeden ve gelmeden ona ulaşmaya çalışan Azem ise Arcan’ın annesi Mahun ile karşılaşınca kısmen bazı bilgileri paylaşmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dizinin bölüm finalinde ise Azem’in kendi gerçekleri ile karşılaşması acı oldu. Hayat yorgunu Azem, Âdem kimliği ile hayal ettiği statüde kendisine ait olmayan yaşamını sürdürürken, hesapta olmayan durumlarla karşılaşınca oldukça zor zamanlar yaşadı.

    Azem ve Piraye bir araya geldi. İkili yakınlaşacağı esnada Azem bir yola çıkacaklarsa her şeyin doğru olması gerektiğini söyledi. Azem ailesiyle ilgili gerçekleri anlatacakken Piraye'nin abisi Talip, kardeşi Tayfun ve Cenk geldi. Talip, Azem'le ilgili gerçekleri ayak üstü kapı aralığında adeta haykırarak söyleyince Piraye ve Azem neye uğradıklarını şaşırdı.

    “Adem”in planladığı gibi gitmeyen olaylarla karşılaşmasına sebep olan “Azem” ise olanlara karşı nasıl tepki vereceği gelecek bölümün detayları arasında olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow