hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! “Yargı'da Eren’in İntikamı!

    Kübra Ünlü yazdı “Yargıda Eren’in İntikamı
    expand

    Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı “yeni bölümüyle ekrana geldi. Pazar akşamlarına üç yıldır damgasını vuran dizi yine gecenin en çok izleneni oldu. Üç yıldır dizi yayınlarında Pazar günlerindeki izlenirlik oranını liderlikle sürdüren ödüllü hikâye, seyircinin sosyal medyada da gündeminde oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı “Yargı” 88'. Bölümüyle ekrana geldi.

    Dizinin bu hafta öne çıkanı ise Eren Komiserin kızının beklenmedik şekilde saldırıya uğraması üzerine kurduğu plan oldu. Evladına yapılacak her kötülükte her babanın yapacağı gibi Eren Komiserde, bu acımasız olayda kızının intikamını almak istedi.

    Yekta’nın Laçin’den yediği ret, hayatını alt üst etti. Kendini hayattan işten güçten soyutlayan Yekta’nın diyalog kurduğu tek isim eski dostu Ceylin oldu. Ceylin’in ziyareti ile Tuğçe’nin başına gelenlerden haberdar olan Yekta yaşadığı şaşkınlıkla birlikte katilin bulunması için Ceylin’e yardım etti.

    Olay yeri incelemenin hem Tuğçe’nin kolyesini bulması hem de Eren’in bulduğu video ile birçok detayın sırrını çözen ekipler harekete geçti.

    Saldırıyı gerçekleştirenlerin haberlerde kendilerini ve videoyu görmeleri üzerine yaşadıkları telaş büyük oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eren, saldırganlar hakkında bilgi toplamak için sisteme giriş yapmaya çalıştı. Kubilay amir ise Eren’e uzaklaştırıldığını söyleyip, silah ve kimliğini teslim etmesini istedi.

    Diğer taraftan Tuğçe’ye duyduğu ilgi ile birlikte Efe Savcı’da bu olaydaki kilit isimlerden biri oldu, zira görevden alınan Eren Komisere en büyük yardımı Efe Savcı sağladı. Efe Savcı, Eren’in yanına gelip ‘ne lazım’ diye sordu, yardım etmek istediğini söyledi. Eren de teklifi kabul etti. Efe’ye bulduklarını anlatan Eren, saldırganların yüzlerini göremediğini söyledi ama vücutlarındaki dövme ve izlerin fotoğraflarını gösterdi.

    Eren ‘Bak aslanım benim yolum yol değil, yardım etmek istediğine emin misin’ diye sordu. Efe de ‘sonuna kadar’ cevabını verdi.

    Dizinin geceye damga vuran sahnelerinden bir ise Ceylin’in Yekta ile birlikte Tuğçe’nin avukatlığını yapacağını Ilgaz’a söylediği dakikalarda yaşandı. Olay yerine giden Ceylin, Tuğçe’nin saldırıya uğradığı daireye girdi. Büyük üzüntü yaşayan Ceylin, ‘O adamı bulup etlerini kemiklerinden ayırmamız gerek Ilgaz’ dedi.

    Efe Savcı ise aynı dakikalarda Eren’in yanına gidip ulaştığı bilgilerin dosyalarını verdi. Eren ipuçlarını takip edip meyhaneye gitti. Görüntüleri izleyen Eren, saldırganlardan ikisinin yüzünü gördü. Rıdvan ve Ferdi isimlerine ulaşan Eren, Efe’yi bilgilendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kızının yanına giden Eren ondan gelecek iyi bir haber bekledi. Hastaneye gelen Ilgaz, arkadaşına destek oldu.

    Tuğçe’nin kendine geldiğini doktorun haber vermesi olayların gidişatına yön vereceğini Ilgaz’a düşündürse de beklendiği gibi olmadı. Ilgaz, gözünü günler sonra açan Tuğçe’ye ‘bana söylemek istediğin bir şey var mı’ diye sordu. Tuğçe de ‘hiçbir şey hatırlamıyorum’ diyerek yeniden yoğun bakıma girdi.

    Saldırganlar içerisinde olan doktorlardan biri Tuğçe’nin durumu hakkında olan gelişmeleri saldırı ekibine bildirdi. Hastaneye gelen bir kadın Tuğçe’nin son durumunu öğrenmek istedi. Yekta ve Ceylin kadının yanına gidip neden aradığını sordu. Köşeye sıkışan kadın olay günü saldırıya uğrayan Arzu’nun arkadaşı olduğunu itiraf etti.

    İtiraf, videodaki görüntüler, Tuğçe’nin saldırıdaki doktoru sesinden tanıması üzerine çözülen saldırı, bu olayın planını yapanların paniğe kapılması ile sona yaklaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eren’in saldırganlardan birinin peşine düşmesi ile başlayan olaylar saldırganların paniklemesine sebep oldu. Birebirlerini de vurmalarına sebep olan panik Eren’in saldırganlardan birini yakalamasına sebep oldu. Eren, ‘Canını yaktığınız kız çocuğu var ya onun babasıyım.’ dedi. Tacizciyi konuşturan Eren diğer iki kişinin de adını öğrendi. Daha sonra silah sesi duyuldu…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow