hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Kuruluş Osman Komutan Konstantin kimdir? Deniz Evin hangi dizilerde oynadı?

    Son dakika: Kuruluş Osman Komutan Konstantin kimdir  Deniz Evin hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kuruluş Osman Konstantin merak uyandırdı. Kuruluş Osman dizisinin Konstantinine hayat veren Deniz Evin, Kuruluş Osman yeni oyuncuları arasında yer aldı. Peki ama Komutan Konstantin'i canlandıran Deniz Evin kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kuruluş Osman Bizans Tekfuru kimdir? sorgulatması hız kazandı. Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon oyuncuları arasına Deniz Evin dahil oldu. Deniz Evin, dizide Komutan Konstantini canlandırıyor. İşte Deniz Evin hakkında bilgiler…

    Kuruluş Osman Bizans Tekfuru ( Deniz Evin) kimdir?

    Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçen sezon “Yalnız Kurt” dizisinde rol alan Deniz Evin, “Kuruluş Osman”la el sıkıştı. Başarılı oyuncunun Bizans tekfurunu canlandıracağı ve konuk oyuncu olarak ekibe güç katacağı öğrenildi.
     
    Deniz Evin kimdir?

    1 Eylül 1983 tarihinde Kırşehir'de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Genç oyuncunun ilk televizyon tecrübesi 2008 yılında rol aldığı Doludizgin Yıllar dizisi ile olmuştur. Daha sonra FOX’ta yayımlanan Unutma Beni adlı günlük dizi ile oyunculuk kariyerine devam eden genç oyuncunun, geniş kitleler tarafından tanınması ise Beni Affet dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile olmuştur. Aynı zamanda Fetih 1453 filminde başrol oynayan, tiyatro ve sinema oyuncusu Devrim Evin'in kardeşidir. Deniz Evin "Beni Affet" dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile tanınmıştır. Ancak 2017 yılında sağlık problemleri sebebiyle diziden ayrılmıştır. Genç oyuncu "Beni Affet" dizisinde eski rol arkadaşı olan Gaye Turgut ile 2013 yılından bu yana evlidir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow