Naz Elmas'ın yeni projesi belli oldu

Naz Elmas'ın yeni projesi belli oldu

Naz Elmas'ın yeni projesi belli oldu

Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alan Naz Elmas, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. İki yıldır ekranlardan uzak olan oyuncu, sevenlerine yeni proje müjdesi verdi.

Haber devam ediyor
Haberin devamı
Haber devam ediyor
Haberin devamı

Yeni projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Naz Elmas, "Pandemi öncesinde hazırlıkları son aşamaya gelmiş fakat tüm dünya gibi Türkiye'de de başlayan film projeleri ertelenmişti. Bunlardan bir tanesi Türkiye'nin ilk seçilmiş kadın belediye başkanı Leyla Atakan'ın hayatını konu alan belgesel tadında bir film projemizdi. Şimdi tekrar ekip bir araya toplandı ve çekimlere önümüzdeki günlerde başlıyoruz" dedi.

38 yaşındaki güzel oyuncu, "Filmde Leyla Atakan'ı canlandırıyor olacağım. Böylesine özel bir karakteri, ülkemizde bir ilke imza atmış bir kadını oynamak benim için de son derece heyecan verici bir durum" ifadelerini kullandı.

Dizi projeleriyle ilgili de konuşan Elmas, "Şu an için gelen dizi teklifleri var ve görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak henüz netleşen bir durum yok." açıklamasını yaptı.