hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taş Kağıt Makas 2. bölüm izle tek parça! Taş Kağıt Makas son bölüm full izle!

    Taş Kağıt Makas 2. bölüm izle tek parça Taş Kağıt Makas son bölüm full izle
    expand

    Kanal D'de yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin 2. bölümü ekrana geldi. Sevilen dizinin 2. bölüm full izle bilgileri araştırılıyor. Taş Kağıt Makas dizisi 1. bölümüyle sosyal medyada yankı uyandırmıştı. Taş Kağıt Makas'ın 2. bölümünde; Rıza'nın Büşra'nın katili olarak tutuklanması Umut'un hayatını cehenneme çevirdi. İşte Taş Kağıt Makas 2. bölüm full, tek parça, YouTube izle bilgileri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Taş Kağıt Makas dizisinin 2. bölümü Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu. Taş Kağıt Makas dizisinin son bölümünde; Umut'un babasından başka kimsesi olmadığı için Alev’in de yardımıyla bu işin içinden çıkmaya çalıştı. Önümüzdeki bölümlerde de bu başa çıkışın devam etmesi planlanıyor. İşte Taş Kağıt Makas 2. bölüm full izle linkleri..


    Taş Kağıt Makas son bölüm full izle linkleri...

    Umut, babasını kurtarmak için iyi bir avukat bulmaya çalıştı ve Kadri’yi içeriden kurtaran Harun, Fecir Emirkıran’ın radarına girer. Aralarındaki kapışmanın ikinci bölümü başlar. Harun, Fecir Emirkıran’a karşı olan mücadelesinde sağlam adımlar atmak zorundadır.Babasının kurtuluşunun iyi bir avukattan geçtiğini bilen Umut, kendini Harun Yakar’ın kapısında bulur. Umut, Harun Yakar’ı babasının davasını almaya ikna edebilecek midir?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow