hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İtalyan Piaggio Motobike İstanbul’a geliyor

    İtalyan Piaggio Motobike İstanbul’a geliyor
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Piaggio, Motobike İstanbul 2024’te, güç-ağırlık dengesiyle sınıfının lideri Beverly, Medley, üç tekerlekli MP3 ve elektrikli Piaggio 1 modellerini tanıtacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Piaggio, Motobike İstanbul’da, 2024 motosiklet sezonunun açılışını  bütün ürün gamıyla  gerçekleştirecek. Türkiye’de temsilciliğini Doğan Trend Otomotiv’in yaptığı İtalyan Piaggio, fuarda sürüş konforuyla ünlenen Beverly, sportif ruhuyla Medley, 3  tekerlekli scooter MP3 ve yeni nesil e-scooter Piaggio 1 modellerini sergilemeye hazırlanıyor.

    Şehrin en konforlu scooter’ı

    Büyük çaplı tekerlekleri ve eşsiz sürüş pozisyonuyla şehir trafiği ve engebeli yolları dize getiren Piaggio Beverly efsanesi; 400, 400 S ve 400 Deep Black versiyonlarıyla 2024 sezonunu karşılıyor. Siyah ayrıntılarla donatılmış mat siyah, yenilikçi, zarif tasarım ve her koşulda fark edilen canlı, güçlü bir motosiklet olan Beverly 400 Deep Black ailenin en yeni üyesi olarak dikkat çekiyor. 344.900 TL’lik başlangıç fiyatıyla Beverly 400, şık bir şehirli scooter olmasının yanında ileri güvenlik özellikleri, performansı ve sürüş karakteri ile şehirden uzaklaşmak istediğinizde de harika bir yol arkadaşı oluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow