hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Motosiklet bakım zincirini genişletecek

    Motosiklet bakım zincirini genişletecek
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Yasco Motorsports Türkiye’deki motosiklet bakım mağazalarını 30’a çıkaracak. Yasco markalı motosiklet lastiği ebat sayısı da 12’ye yükselecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1990 yılında Sabancı Holding ortaklarından Yakup Sabancı tarafından kurulan Birlas Motorsports jant, otomobil aksesuarları ve tuning sektörlerinde hizmet veriyor. Sektörde 34. yılını dolduran firma 2019 yılında kurduğu BİRLAS Garage şirketi ile otomotiv satış sonrası pazarında çok markalı hasar onarım ve mekanik bakım servisleri konseptini Türkiye'nin birçok farklı noktasında hayata geçirdi. 2020 ise yılında YASCO Motorsport mağaza zincirini de hayata geçiren grup motosiklet kullanıcılarının ihtiyacı olan tüm ürün ve hizmeti kaliteli servis anlayışıyla müşterilerine sunmakta.

    MOTOSİKLET PAZARI BÜYÜYOR

    Antalya’da toplantısı yapan Yasco Motorsports yeni hedeflerini iş ortaklarıyla paylaştı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Birlas Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Sabancı kurumsal motosiklet mağazacılığına önem verdiklerini belirterek tüm iş ortaklarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Birlas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Demirdağ da 2023’te Türkiye’de motosiklet pazarının 1 milyon adetlere çiktığına dikkat çekerek bu araçların bakım.onarım ve servis ihtiyaçlarının artışa geçeceğini belirtti. 2024’te pazarın daha da büyüyeceğini ifade eden Demirdağ halen 10 ilde 12 adet Yasco Motorsports franchise sayısının 30’a çıkacağını vurguladı. Scooter başta olmak üzere 4 ebat Yasco marka motosiklet lastiğini pazara sürdüklerini kaydeden Demirdağ bu sayının 12’e çıkacağını ifade etti. Yasco markasıyla madeni yağ, montaj kremi, fren balatası gibi ürünleri de pazara sunduklarını hatırlatan Demirdağ bu ürünlerin artacağını dile getirdi. Yasco Motorsports mağazalarında motosiklet ve bisikletle ilgili A’dan Z’ye her türlü yedek parça ve hizmetin verilmesinin hedeflendiğini vurgulayan Demirdağ Bridgestone, Duro, K&N hava filtreleri ,Trufles,Pang gibi markaların ürünleri de ithal ettiklerini aktardı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow