hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2022 Dünya Kupası yarı final maçları ne zaman? Dünya Kupası yarı final maç programı!

    2022 Dünya Kupası yarı final maçları ne zaman Dünya Kupası yarı final maç programı
    expand

    2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu ev sahibi Katar ile Ekvador arasında yapılan açılış maçıyla başladı. Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ederken çeyrek final maçlarının ardından yarı final maçları futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Peki, 2022 Dünya Kupası yarı final final maçları ne zaman? İşte Dünya Kupası yarı final eşleşme maç programı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya çapında en çok ilgi çeken organizasyonlardan Dünya Kupası’nda son çeyrek final maçlarının ardından yarı final maçları için geri sayım başladı. 2022 Dünya Kupası yarı final maçlarının tarihi ve eşleşmeleri araştırılıyor. Son 16 turunda İspanya'yı penaltılarla eleyerek turnuvaya büyük bir heyecan katan Fas, çeyrek finalde turnuvanın favori takımlardan Portekiz'i 1-0'lık skorla eleyerek yarı finale yükseldi. Dünya Kupasında yarı finale yükselen ilk takım Brezilya’yı eleyen Hırvatistan oldu. 

    2022 DÜNYA KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇ SONUÇLARI

    Hırvatistan 1-1 Brezilya (Penaltılarla 4-2)
    Hollanda 2-2 Arjantin (Penaltılarla 3-4)
    Fas 1-0 Portekiz
    İngiltere 1 - 2 Fransa

    DÜNYA KUPASI 2022 YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

    Dünya Kupası yarı final mücadeleleri 13 Aralık Saat 22:00 ve 14 Aralık saat 22:00'da oynanacak.

    ARJANTİN-HIRVATİSTAN

    Turnuvadaki ilk yarı final mücadelesinde son dünya kupası finalisti Hırvatistan ile Arjantin 13 Aralık Salı günü Lusail Stadyumu'nda karşılaşacak. Karşılaşma saat 22.00'de başlayacak.

    FRANSA-FAS

    2022 FIFA Dünya Kupası'nda İngiltere'yi 2-1 yenerek tarihinde 7. kez yarı finale yükselen son şampiyon Fransa, çarşamba günü (14 Aralık 2022) Fas ile karşılaşacak. Tarihinde ilk defa Dünya Kupası'nda yarı finale yükselme başarısı gösteren Fas takımı ile Fransa arasındaki karşılaşma Al Bayt Satdyumu'nda saat 22.00'de başlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2022 FIFA DÜNYA KUPASI FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

    Final karşılaşması ise 18 Aralık saat 18:00’da oynanacak. Turnuvanın sona ereceği 18 Aralık tarihi, aynı zamanda Katar Ulusal Günü olarak biliniyor.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow