hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Japonya – Hırvatistan 2022 Dünya Kupası maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Japonya – Hırvatistan 2022 Dünya Kupası maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta
    expand

    2022 FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan ile grup aşamasında sergilediği performansla dikkati çeken Japonya, bugün son 16 turu mücadelesine çıkacak. Peki, Japonya – Hırvatistan Dünya Kupası 2022 maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte maçla ilgili detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Japonya-Hırvatistan maçı için geri sayım sürerken maçla ilgili detaylar futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. E Grubu'nda Almanya ve İspanya'yı mağlup ederek büyük bir sürprize imza atan Japonya, 6 puanla lider olarak son 16 turuna yükseldi. 2018 Rusya'da final oynayan Hırvatistan ise F Grubu'nu 5 puanla ikinci sırada tamamladı ve son 16 turuna adını yazdırdı.

    2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turu karşılaşmasını kazanan takım, çeyrek finale yükselecek. Bu müsabakada rakibine üstünlük kuran ekip, çeyrek finalde Brezilya-Güney Kore eşleşmesinin galibiyle rakip olacak. İki takım Dünya Kupası'nda 3. kez karşı karşıya gelecek. İkisi de grup aşamasında olmak üzere 2006 Almanya'da oynanan maç 0-0 berabere tamamlanırken, Fransa 1998'deki mücadeleyi Hırvatistan 1-0 kazanmıştı.

    2022 DÜNYA KUPASI JAPONYA-HIRVATİSTAN MAÇI NE ZAMAN?

    Al Janoub Stadı'nda oynanacak Japonya-Hırvatistan Kore maçı saat 18.00'de başlayacak. ABD'li hakem Ismail Elfath'ın yöneteceği karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

    JAPONYA-HIRVATİSTAN MAÇI MUHTEMEL 11

    Japonya: Gonda, Tomiyasu, Itakura, Yoshida, Nagatomo, Tanaka, Morita, Kubo, Kamada, Minamino, Mitoma

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hırvatistan: Livakovic; Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa; Modric, Brozovic, Kovacic; Kramaric, Livaja, Perisic

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow