hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Koç, yeniden adaylık gerekçelerini açıkladı

    Ali Koç, yeniden adaylık gerekçelerini açıkladı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Ali Koç, Fenerbahçe’nin borcunun yarıya indiğini ve kendisinin de kulüpten alacağının olmadığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

    Ali Koç: Altı yıl boşa geçmiş diyenler var. Bunun üzerine altı yılda olanları, niye kararımı değiştirip aday olduğumu sizinle paylaşacağım. Geçen süreçte çok şey öğrendik. Fenerbahçe’de bilerek, isteyerek yanlışımız olmadı ve olamaz da. Neler yapılması gerektiğini çok çok daha iyi görüyoruz. En çok uğraştığımız, çaba sarf ettiğimiz, başarılı olduğumuz yer ise kulübün mali yapısıdır” dedi.

    Koç, 2018'de UEFA'nın yayınladığı raporda gördük. Avrupa'da batmaya en yakın kulüp olarak Fenerbahçe gösteriliyordu. Net borcun geliri oranında Avrupa'nın en kötü ikinci kulübüydük. Toplam yükümlülüklerimiz 612 milyon euroya yaklaşmıştı, bugün ise toplam yükümlülüklerimiz 307 milyon euro'ya indi. Yani yarıya indi” diyerek ise kulübün finansal durumunu aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "ŞAMPİYONLUKLAR ARKA ARKAYA GELECEKTİR"

    En büyük hedeflerinin Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak olduğunu belirten Koç, "Bir kere şampiyon olup cam tavanı kırdığımızda inanın ki şampiyonluklar arka arkaya gelecektir. Bizi engelleyenlerin en büyük korkusu da budur" şeklinde konuştu. 

    "ŞAMPİYONLUK SÖZÜNE GEREK BİLE KALMAYACAK"

    Koç, "Öyle bir takım kuracağız ki; benim size şampiyonluk sözü vermeme gerek bile kalmayacak" ifadeleriyle de gelecek sezonki hedeflerine değindi. 

    AZİZ YILDIRIM'A CEVAP VERDİ

    Koç, "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacak güçlerin kim olduğunu merak ediyorsa aynaya baksın. Çünkü bunlardan bir tanesi de kendisi" sözleriyle de Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow