hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arsenal Aston Villa Premier Lig maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Arsenal Aston Villa Premier Lig maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta
    expand

    Premier Lig’de Şampiyonluk yarışı içerisinde olan Arsenal oldukça kritik bir maça çıkacak. Ev sahibi ekip karşılaşma öncesi maç eksiği ile lider Manchester City’nin 2 puan gerisinde yer alıyor. Arsenal bu mücadeleden galip ayrılırsa yeniden liderlik koltuğunu ele geçirecek. Peki, Arsenal Aston Villa maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Premier  Lig’de 3 takım arasında şampiyonluk yarışı son hızla devam ediyor. 32 karşılaşmaya çıkan lider Manchester City 73 puanla ligin ilk sırasında bulunuyor. 31 maça çıkan Liverpool ve Arsenal ise 71 puana sahipler. Premier Lig’de şampiyonluk yarışında yara almak istemeyen Liverpool, Arsenal ve Manchester City her maça galibiyet parolasıyla çıkıyor.

    Bu hafta ise ligin dördüncü sırasında yer alan güçlü bir ekibi konuk edecek olan Arsenal oldukça zorlu bir maça çıkacak. Konferans Ligi’nde de yoluna devam eden Aston Villa, Premier Lig’de ise 60 puanla ligin dördüncü sırasında bulunuyor.

    Aston Villa ile Arsenal arasında oynanan son 5 maçta 4 kez Arsenal galip gelirken 1 kez de Aston Villa sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmuştu. Maç öncesi Arsenal’de Timber dışında eksik oyuncu bulunmazken konuk takım Aston Villa’da ise Douglas Luiz, Kamara, Ramsey ve Cash gibi önemli eksikler var.

    ARSENAL ASTON VİLLA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek olan maç 14 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve Bein Sports TOD TV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow