hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'de kalmak istiyor! İspanyollar duyurdu...

    Çağlar Söyüncü Fenerbahçede kalmak istiyor İspanyollar duyurdu...
    expand
    KAYNAKGöktuğ Cengiz / Cnnturk.com

    Devre arasında Atletico Madrid'den Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen Çağlar Söyüncü, kariyerine sarı-lacivertlilerde devam etmek istiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sezon başında İngiliz ekibi Leicester City'den serbest olarak İspanyol devi Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, burada umduğunu bulamadı. Diego Simeone'nin takımında süre almakta zorlanan milli futbolcu, hocasının talimatıyla daha fazla forma giymek üzere kiralık listesine eklendi. Uzun süren müzakereler sonucu Fenerbahçe'ye kiralık olarak gönderilen Söyüncü, sarı-lacivertlilerde ilk 11'e dahil oldu.

    KARARINI VERDİ

    Fenerbahçe'deki forma süresinden memnun olan 27 yaşındaki futbolcunun kiralık anlaşması sezon sonunda sona eriyor. Bu bağlamda geleceğe yönelik karar vermesi beklenen Çağlar Söyüncü'nün yaz transfer döneminde alacağı aksiyonlar belli oldu.

    FENERBAHÇE'DE KALMAK İSTİYOR

    AS'da yer alan habere göre; başarılı stoperin Fenerbahçe'de kalmak istediği iddia edildi. Bu sezon Atletico'da 9 maçta 212 dakika süre alan Çağlar Söyüncü'nün artık İspanya'ya dönmek istemediği belirtildi. Haberde, başkent ekibinin söz konusu transferden 15 milyon Euro'luk bir gelir beklentisi içerisinde olduğu da yer aldı. Sarı Kanarya'da sakatlığı öncesi 7 müsabakada forma giyen Söyüncü, 512 dakika sahada kalırken 1 de asist yaptı.




    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow