hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erden Timur’dan Florya açıklaması

    Erden Timur’dan Florya açıklaması
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Erden Timur, Dursun Özbek’le Florya konusunda farklı düşündüklerini belirtti ve yönetimde yer almama kararına ilişkin konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istediklerini söyleyen Erden Timur, “Artık son viraj, o yüzden henüz matematiksel bir şey olmadığı için, mayıslar da bizim için çok önemli olduğu için hem Galatasaray camiası olarak hem taraftar olarak konsantrasyonumuzu son ana kadar götürmemiz gerekiyor. O yüzden daha gelinen bir nokta yok. Yarınki maçı da kazasız belasız geçersek, rakibimizin de maçı var. O neticede sonuna kadar bu işi götürüp, en sonunda şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Henüz bitmiş bir şey yok. Mayıs Galatasaray’ın yeni yılı. O yüzden yeni yılı şampiyonlukla birlikte kutlayacağız. Konsantrasyondan ve şampiyonluk inancından başka bir şey düşünmememiz gerekiyor" dedi.

    YÖNETİMDE YER ALMAMA KARARINA AÇIKLIK GETİRDİ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Timur, “Seçim durumu var, devam ediyor. Galatasaray siyasetinin herhangi bir yerinde bu anlamda yer almak istemiyorum. O isteğim sebebiyle de yönetimde de yer almadım. Galatasaray hizmet edilecek her yerde de bir katkım olabilecek ne varsa onu da her zaman, herhangi bir yerde olmadan da her Galatasaraylının gönlünden geçtiği gibi katkı vermeye çalışıyorum” sözleriyle de yönetimde yer almamasına ilişkin soruya cevap verdi.

    “DURSUN BAŞKAN İLE FLORYA KONUSUNDA FARKLI DÜŞÜNÜYORUZ”

    Yönetimde yer almamasının nedeninin Florya konusu olmadığını da ifade eden Timur, “Dursun Başkan ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz kesinlikle ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya konusu değil. O farklı düşündüğümüz bir konu. Bir taraftan yıpratılmak için çok şey de yapılıyor. 'Erden Timur kendisi yapmak istiyor' diye. İnsanların farklı fikirleri olabilir. Bunun yönetimde olup, olmamakla ilgisi yok” şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow