hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'da Okan Buruk yeni bir rekor peşinde

    Galatasarayda Okan Buruk yeni bir rekor peşinde
    expand
    KAYNAKFanatik

    Galatasaray'ın rekortmen teknik direktörü Okan Buruk, kalan haftalarda öğrencilerinden büyük bir gövde gösterisi bekliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akhisar’la Türkiye Kupası, Başakşehir’le lig şampiyonluğu, Galatasaray’la önce lig şampiyonluğu, sonra Süper Kupa... Üstelik bu kupaları kaldırırken, hem lig hem de kulüp tarihinde şimdiden kırılan birçok rekor... Aslan’ın hocası Okan Buruk, Sarı-Kırmızılı takımın başında müthiş bir dönem geçiriyor. Üstelik hız kesmeye de hiç niyeti yok.

    Galatasarayda Okan Buruk yeni bir rekor peşinde


    50 yaşındaki çalıştırıcı, Fenerbahçe karşısındaki Süper Kupa zaferinden sonra gözünü yeni rekorlara dikti. Kariyerine bir lig şampiyonluğu daha eklemek isteyen Okan Buruk, bu başarıya rekor puan ve büyük bir gövde gösterisiyle ulaşmanın hesapları içinde.

    Galatasarayda Okan Buruk yeni bir rekor peşinde

    Süper Kupa maçının ardından oyuncularıyla yaptığı kısa konuşmada, “Siz üzerinize düşeni yaptınız. Bu kupayı kazanmayı hak ettiniz” diyen Buruk, Ramazan Bayramı nedeniyle takıma izin vermeden önce çıtayı en tepeye koydu. Süper Lig’de önlerinde 7 maç kaldığını hatırlatan Okan hoca, bu maçlara 7 final gözüyle bakacaklarını ve fire vermeden hepsini kazanarak sezonu rekor puanla kapatmaya çalışacaklarını anlattı. Okan hoca takıma Bayram izni verdikten sonra da pazartesi günkü Alanyaspor deplasmanı için analiz çalışmalarına başladı.

    İŞTE GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI

    Hafta / Rakip

    32. Alanyaspor (d)
    33. Pendikspor
    34. Adana Demir (d)
    35. Sivasspor
    36. Karagümrük (d)
    37. Fenerbahçe
    38. Konyaspor (d)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow