hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İlhan Palut: Genç bir takımımız var

    İlhan Palut: Genç bir takımımız var
    expand
    KAYNAK DHA

    Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 33’üncü haftasında sahasında Çaykur Rizespor, deplasmanda RAMS Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu.

    Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut ise takımının ilk yarıdaki oyununu beğenmediğini ifade etti.

    Palut, "İkinci yarıda oyunu domine eden bir Rizespor takımı izledik. Çok denedi, pozisyonlar bulduk ama beraberliği maalesef getiremedik. Geçişlerden bir tanesi penaltıyla sonuçlandı ve maçın skoru ortaya çıktı. İlk yarıdan memnun değilim, ikinci yarı uğraştık. Bu mağlubiyeti bir kırılma değil de sadece 3 puan kaybı noktasında tutmamız gerek. Genç bir takımımız var, bu sıralama yarışını daha önceden yaşamış çok oyuncumuz yok. Hem çalışmalarımıza devam ederken hem de oyuncularımızı tekrar yarışa motive edeceğiz. Galibiyetinden dolayı Başakşehir'i tebrik ediyorum” diyerek hedeften kopmamaları gerektiğine dikkat çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “SHELVEY ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCU”

    Palut, Sakatlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkarılan Jonjo Shelvey ile de konuşan Palut, “Shelvey cuma günü antrenmanda çok enteresan şekilde; küçük bir sakarlık diyeyim öyle sakatlandı, darbeye bağlı değil. İdmanı yarıda bıraktı, dün İstanbul'daki çalışmaya katılamadı, bugün oynayabileceğini düşündük; esame listesinde adı vardı, ısınmada kendini iyi hissetmedi. Onun yerine Muammmer'i dâhil ettik. Oyuncumuz kötü oynamadı ama Shelvey böyle karar maçlarında oynayacak önemli bir oyuncuydu, aramızda olmasını isterdik ama olmadı. Belki bir iki günümüz daha olsaydı yetiştirebilirdik. Shelvey ile alakalı Ankaragücü maçında bir problem olacağını sanmıyorum” diyerek ise sözlerini tamamladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow