hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyasporlu stoper Uğurcan Yazğılı'nın hedefi A Milli Takım

    Konyasporlu stoper Uğurcan Yazğılının hedefi A Milli Takım
    expand
    KAYNAK İHA

    Konyaspor’un 25 yaşındaki stoperi Uğurcan Yazğılı, performansını artırarak takımına daha fazla katkı sağlamak istediğini ve Konyaspor’un efsaneleri arasına adını yazdırmayı hedeflediğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konyaspor’a, 2021-2022 sezonunda Adanaspor’dan transfer olan Uğurcan Yazğılı, çok çalıştığını ve takımına daha da katkı vermek istediğini belirtti. İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Yazğılı, bu sezon zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, “Yaşadığımız şansızlıklar var. Kötü gidişatımız vardı, onu pozitife çevirdik. Yeni hocamız ile iyi bir ivme yakaladık. Son zamanlarda performansımızın da arttığının farkındayız ama bunun yetmeyeceğinin de farkındayız. Daha da üstüne çıkmamız gerekiyor. Son haftalarda şanssız şekilde puanlar bıraktık. Kazanabileceğimiz maçları berabere bitirdik. Özellikle iç sahada taraftarımızın desteği ile taraftarlarımıza daha farklı bir Konyaspor izletmeye başladık. Taraftarlarımızın desteği ile bizim de performansımız arttı. Önümüzde Trabzon maçı var. Yine taraftarlarımızın desteği ile galip gelerek alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Bu sezonu en iyi şekilde, en iyi yerde bitirip inşallah Konyaspor’u önümüzdeki sezon hak ettiği yerlere, Avrupa’ya götürme hedefinde olacağız” şeklinde konuştu.

    “Konyaspor gerçekten Türkiye liginde ilk 5’te olan bir takım”

    Konyasporlu stoper Uğurcan Yazğılının hedefi A Milli Takım

    Başarılı futbolcu, adını Konyaspor’un efsaneleri arasına yazdırmak istediğini de dile getirerek, “Konyaspor’un efsaneleri arasına adımı yazdırmak inşallah bana da nasip olur. Çünkü Konyaspor gerçekten Türkiye liginde ilk 5’te olan bir takım. Çünkü Anadolu’nun en büyük takımı ve tarihi de başarılar ile dolu. Her sene hedefi olan bir takım. Ligimizde de görüyoruz. Çok fazla hedefi olmayan takım oluyor ama Konyaspor her zaman hedefi olan bir takım oldu. Şehri, tesisi, camiası ve taraftarı ile başarıyı, Avrupa’yı, şampiyonlukları, kupaları hak eden bir takım. İnşallah ben de burada uzun yıllar oynayıp efsaneler arasına girersem ne mutlu bana” dedi.

    "Milli Takım benim de hayalim"

    Milli takım formasını giymenin en büyük hedefi olduğunu sözlerine ekleyen Uğurcan Yazğılı, “Milli takım her Türk gencinin hayalidir. Benim de hayalim. İnşallah bana da nasip olur milli formayı giymek. Tabii ki benim de hedefim A Milli Takım'da forma giymek” açıklamasını yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow