hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okan Buruk: Galatasaray hep kazanmak için oynar

    Okan Buruk: Galatasaray hep kazanmak için oynar
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 36’ncı haftasında Galatasaray, konuk olduğu Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup etti. Mücadelenin ardından ise Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

    Karşılaşmayı değerlendiren Okan Buruk "Bugün çok iyi başlamadık, ilk yarı çok iyi geçmedi. İkinci yarı daha üretkendik. İyi de bir takıma karşı oynadık. Karagümrük takımının hakkını da vermem gerekiyor. Kaliteli işler de yaptılar. Güzel maç oldu. Kazanarak bitirdik. Berkan’ın girdikten sonra maçı kazandıran golü atmasıyla Berkan açısından da ayrıca sevindik. Barış hücum anlamında iyi işler yaptı. Taraftarımıza teşekkür diyorum. Bize güzel ortam yaptılar. Şimdi hedef Fenerbahçe maçı. Fenerbahçe maçını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

    Fenerbahçe derbisine dair düşüncelerini aktaran Buruk, "Sahamızda oynadığımız her maçı kazanmak için oynarız. Beraberlik tabii bizim için şampiyonluğu getirecek ama tek isteğimiz şampiyon olarak bu maçı bitirmek. Onun yanında her derbide Galatasaray, hep kazanmak için oynar. Tek amacımız maçı kazanmak. Çok da başarılı bir takıma karşı oynayacağız. Ligde iki takımın bu kadar maç kazanmasına rağmen 6 puan fark var. Rakibimizin de hâlâ ümidi var. Biz de kendi kalitemizi ve iç saha performansımızı göstermek isteyeceğiz. Tek düşüncemiz maçı kazanıp şampiyon olmak. Bu bizim için daha değerli. Geçen sene 3-0 galibiyetle bitirmiştik   sözlerini dile getirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow