hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Sivasspor muhtemel 11'i!

    Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta Fenerbahçe Sivasspor muhtemel 11i
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında  deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan'ın Olympiakos ekibine elenen sarı-lacivertliler, rakibini mağlup ederek hem moral kazanmayı hem de şampiyonluk yarışında önemli bir engeli aşmayı hedefliyor. Peki, Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa’ya veda eden sarı-lacivertlilerde gözler ligde oynayacağı 33. hafta karşılaşmasına çevrildi. Fenerbahçe sezonun en kritik karşılaşmalarından birisine Sivasspor deplasmanında çıkıyor. Ligde oynadığı son 7 müsabakayı kazanan İsmail Kartal'ın ekibi, haftaya 85 puanla lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde giriyor. Maç öncesi Fenerbahçe 85 puanla ikinci, Sivasspor ise 44 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor.

    EMS Yapı Sivasspor ile Fenerbahçe, oynanacak maçla Trendyol Süper Lig'de 36. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'nin, deplasmanda Sivasspor ile yaptığı lig maçlarında üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında oynanan 35 müsabakada toplam 120 gol atıldı.

    SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

    Sivasspor - Fenerbahçe maçı 22 Nisan tarihinde saat 20:00'de oynanacak ve beIN SPORTS da canlı yayınlanacak. Sivasspor - Fenerbahçe maçı BG Grup 4 Eylül Stadyumu Stadyumu’nda oynanacak. Sivasspor - Fenerbahçe maçını orta hakem Cihan Aydın yönetecek. Fenerbahçe, zorlu Sivas deplasmanında dört oyuncusundan yararlanamayacak.

    SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

    Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan, Szymanski, Tadic, Dzeko

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sivasspor: Nikolic, Murat Paluli, Poungouras, Appindangoye, Camara, Uğur Çiftçi, Koita, İbrahim, Bartuğ Elmaz, Menig, Rey Manaj

     

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow