hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivasspor'a transferde dev gelir! Rey Manaj'a rekor bonservis...

    Sivasspora transferde dev gelir Rey Manaja rekor bonservis...
    expand
    KAYNAKFanatik

    Sivasspor'da bu sezon gösterdiği performansla eski günlerine geri dönen Rey Manaj, Süper Lig ve Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Önümüzdeki takımdan ayrılması beklenen Arnavut golcünün yeni rotası belli oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sivasspor, Süper Lig'in son haftasında sahasında ağırladığı Kayserispor'u 2-1 mağlup etmişti. Sezonu galibiyetle tamamlayan Sivas'ta Rey Manaj'ın maç sonundaki vedası dikkatleri çekmişti.

    TARAFTARLARLA VEDALAŞTI

    Kayserispor maçının sonunda takımdan ayrılması gündemdeki Rey Manaj, tribünleri selamlayarak el sallayarak veda etmişti. Taraftarların tezahüratları eşliğinde statta tur atan Rey Manaj, alkışlar eşliğinde sahadan ayrılmıştı.

    SOSYAL MEDYADAN DA VEDA ETMİŞTİ

    Golcü oyuncu sosyal medya hesabından Sivasspor formalı fotoğrafını paylaşarak camiaya veda etti. Manaj, “Seni seviyorum Sivas, her zaman kalbimde olacaksın, her şey için teşekkür ederim” notunu ekledi. Manaj’ın paylaşımına çok sayıda yorum yapıldı.

    YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

    Sivasspor, veda mesajı paylaşan Arnavut golcü Rey Manaj için bir İtalyan ve bir İngiliz takımı ile pazarlık masasında. Gelen teklifler, kırmızı-beyazlıların beklediği seviyeye çıkarsa kısa süre içerisinde dev bir satış gerçekleşebilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow