hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    UEFA Konferans Ligi çeyrek final kura sonuçları... Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!

    UEFA Konferans Ligi çeyrek final kura sonuçları... Fenerbahçenin rakibi belli oldu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde en önemli üçüncü organizasyonu olan Konferans Ligi’nde gözler çeyrek final karşılaşmalarına çevrildi. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turu maçları sonrasında adını çeyrek finale yazdırdı. Avrupa’da yoluna devam eden tek Türk takımı olan sarı-lacivertliler, çeyrek finalde mücadele edecek 8 takım arasında yerini aldı. Çeyrek final eşleşmeleri ise çekilen kura sonucu belli oldu. Peki, Konferans Ligi çeyrek final maçları ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Konferans Liginde son 16 tur karşılaşmaları 14 Mart tarihinde Fenerbahçe’nin de Union Saint-Gilloise takımı ile oynayacağı maç ile sona erdi. İlk karşılaşmayı deplasmanda 3-0 kazanan Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise takımına 1-0 yenilse de adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale "Benfica, West Ham United, Milan, Marsilya, Atalanta, Bayer Leverkusen, Liverpool ve Roma" adını çeyrek finale yazdıran takımlar oldu.

    KONFERANS LİGİ ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

    Konferans Ligi çeyrek final maçları iki maç üzerinden oynanacak. Çeyrek final karşılaşmaları 11 ve 18 Nisan 2024 tarihleri arasında oynanacak. UEFA Konferans Ligi finali 29 Mayıs 2024’te Atina’da Ayasofya Stadyumu’nda oynanacak.

    KONFERANS LİGİ ÇEYREK FİNAL KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI

    UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi 15 Mart tarihinde TSİ 16:00'da İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turunu geçerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. Fenerbahçenin Konferans Ligi'ndeki rakibi "Olimpiakos" oldu.

    UEFA Konferans Ligi çeyrek final kura sonuçları... Fenerbahçenin rakibi belli oldu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow