hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2018 iPhone modelleri yan yana!

    2018 iPhone modelleri yan yana
    expand
    KAYNAKEcevit Bıktım

    Apple’ın önümüzdeki Eylül ayında tanıtacağı yeni nesil iPhone modelleri bir kez daha gündemde. İşte Olixar tarafından sızdırılan 2018 iPhone modelleri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bilindiği üzere Apple uzun bir süredir yeni iPhone modelleri üzerinde çalışıyor. Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre Apple 3 farklı iPhone ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu 3 modelden birisi 6.1 inçlik LCD panele sahip, diğer modellere nazaran daha ucuz bir cihaz olacak.

    Diğer iki model ise OLED ekranla gelecek ve iPhone X’in devamı niteliğinde olacak. Donanımsal açıdan yenilenecek olan bu 2 iPhone modelinin ise 5.8 inç ve 6.5 inçlik ekrana sahip olması bekleniyor. Yani birisi iPhone X boyutundayken, diğer ise Plus segmentinde bir model olacak.

    Peki 2018 iPhone modelleri yan yana geldiklerine nasıl görünecekler? Bu sorunun yanıtı ise aksesuar dünyasının önemli isimlerinden biri olan Olixar’dan geldi.

    Olixar’ın, 2018 iPhone modelleri için hazırladığı ekran koruyucularının yanyana göründüğü bir görsel internete sızdırıldı. Böylece 3 modelin yanyana durduklarında nasıl bir görünüme sahip olacakları da ortaya çıkmış oldu.

    2018 iPhone modelleri için üretilen ekran koruyucuların bulunduğu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu arada Olixar’ın iPhone SE2 ile ilgili aksesuar üretimine son verdiğini de hatırlatalım. Bilindiği üzere bir süredir Olixar, iPhone SE2 için aksesuar üretiyordu. Fakat bu üretim, Apple’ın iPhone SE2 konusundaki tutarsız davranışları nedeniyle sonlandırıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow