hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    7 Mart’tan itibaren ücretsiz olacak oyun belli oldu

    7 Mart’tan itibaren ücretsiz olacak oyun belli oldu
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Platformda önümüzdeki hafta ücretsiz hale gelecek oyun da daha şimdiden belli oldu. Epic Games Store’da 7 Mart’tan itibaren ücretsiz hale gelecek oyun Astro Duel 2 olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu Epic’te pek görmediğimiz bir şey. Zira Astro Duel 2, daha çıktığı gün platformda ücretsiz hale gelecek ki Epic’in bir oyunu çıktığı gün ücretsiz hale getirmesi pek rastlamadığımız bir şey.
    Astro Duel 2’nin Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

    “Astro Duel 2, uzayda geçen, yukarıdan aşağıya görünümlü, it dalaşlarını platform aksiyonu ile birleştiren bir bilim kurgu savaş oyunudur. Karşılıklı veya eşli olarak hem uzayda hem de yerçekiminde savaş! Tahrip edilebilir arenalarda çatış veya yörüngeden saldırarak yerle bir et.”

    Astro Duel 2’yi ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyunseverlerin 7-14 Şubat tarihleri arasında oyunu Epic Games Store’daki oyun kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Çünkü bu tarihten sonra Astro Duel 2 yerini sonraki ücretsiz oyuna ya da oyunlara bırakacak. 14 Mart’a kadar oyunları kütüphanenize eklediğiniz takdirde Astro Duel 2 kalıcı olarak sizin olacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow