hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AGON PRO ailesi üst düzey OLED modeline kavuştu 

    AGON PRO ailesi üst düzey OLED modeline kavuştu
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    44.5 inçlik (113 cm) gaming monitörü AGON PRO AG456UCZD sürükleyici ve akıcı bir oyun deneyimi sunması için tasarlandı. Bu OLED ekran, 800R kavisiyle, oyuncuları oyunlarının tam merkezine koyan, sarıp sarmalayan bir görsel deneyim sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu monitör ultra geniş (21:9) WQHD bir çözünürlük ile, rekabetçi oyunculuğun taleplerini karşılıyor ve dikkat çekici 240 Hz yenileme hızı ile ve 0.03 ms GtG’ye çıkan yıldırım hızında tepki süreleri ile desteklenen, kristal netliğinde, panoramik görseller sunuyor.

    21:9 WQHD çözünürlüklü, kristal netliğinde sürükleyicilik

    Ultra geniş AGON PRO AG456UCZD, oyunda kusursuzluk için tasarlandı. 4 taraftan da çerçevesiz tasarımı ile bu monitör, kullanıcıların ekrandaki maceraya tamamen odaklanmalarını sağlıyor.

    21:9 görüntü oranı ve 3440×1440 WQHD çözünürlüğü geniş, sürükleyici bir gaming tuvali sunduğundan, mücadele kızıştığında anlamlı bir avantaj sağlamış oluyor.

    Bu format oyunculara panoramik bir görüntü sunarak onların oyunlarında daha fazla aksiyon görebilmelerini sağlıyor. Üstelik göze çarpan, 800R kavisi ile, monitör kullanıcıların çevresel görüşünü de dolduruyor.

    Profesyonel simulasyon yarışçıları modele hayran kaldı

    Keskin görseller, kullanıcıların savaş alanında ya da yarış pistinde önemli olan hiçbir detayı kaçırmamalarını sağlayarak onlara rekabet avantajı veriyor, bu da yoğun geçen gaming seansları için ideal.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Derin 800R kavisi ve 44.5 inç ölçüsü ile elde ettiği yüksek sürükleyicilik faktörü sayesinde, bu monitör simulasyon ya da yarış donanımlarına kusursuz uygunlukta. Ayrıca, sıradışı derecede yanıt verebilir ve hızlı olan OLED paneli sayesinde, hızlı FPS ya da aksiyon müsabakaları için de aynı derecede yetkin.

    OLED panelinin piksel başına düşen aydınlatması sayesinde, monitör göz alıcı görselleri, canlı renkler ve  muhteşem bir kontrast ile garantiliyor. Monitörün %100 sRGB ve %98.5 DCI-P3 (CIE 1976) olan geniş renk gamı kapsamı ise yalnızca gaming için değil, aynı zamanda doğru, capcanlı renklerin şart olduğu içerik üretimi ve streaming için de mükemmel.Pik parlaklığı küçük alanlarda etkileyici 1000 nit değerine kadar çıkabilir, böylece en karanlık sahnelerdeki ayrıntılar bile öne çıkıyor.

    Işık yansımasını önleyen bir işlem sayesinde, bu OLED monitörü parlak ortamlarda ve doğrudan güneş ışığında bile kusursuz görseller sunuyor.
    1.07 milyar renk ve 10-bitlik renk derinliği ile, AGON PRO AG456UCZD oyunları hayata taşıyan, zengin ve doğru renkler elde ediliyor.

    Gaming’in ötesinde, dikkat çeken bu ultra geniş çözünürlük aynı zamanda çoklu görev yürütenlere günlük görevlerde eş zamanlı olarak çok sayıda pencere açmalarına imkan tanıyarak onlara bol bol alan sağlıyor ve video ve müzik düzenleme programlarının görev çubukları için de geniş bir alan bırakıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow