Fotoğraf silme işlemini 12 Mart’a erteledi!

Fotoğraf silme işlemini 12 Mart’a erteledi!

Flickr fotoğraf silme işlemini gelen tepkilerden dolayı ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı. Eğer Flickr Pro aboneliğine geçmek istemiyorsanız bu tarihe kadar Flickr’daki fotoğraflarınızı indirmelisiniz.

Flickr, geçtiğimiz yıl Pro abonelik sistemine geçeceğini duyurmuştu. Standart üyelerine 1.000 adet fotoğraf depolama imkanı sunacak olan Flickr, 1.000‘den fazla fotoğrafı olan kişilerin fotoğraflarını sileceğini belirtmişti. 5 Şubat 2019 tarihine kadar standart üyelerine süre veren Flickr, geri adım atmak zorunda kaldı.

Fotoğraf depolama devi fotoğraf silme süresini gelen tepkilerden dolayı 12 Mart 2019 tarihine erteleme kararı aldı. Aslında Flickr kendi sistemsel sorunu yüzünden tarihi ertelemek zorunda kaldı. Çünkü Flickr’da tek seferde en fazla 500 fotoğraf indirilebiliyor. Yüzbinlerce fotoğrafı olanlar için tabii süre yetmedi ve firma tepki çekmemek için geri adım attı.

Eğer ben fotoğraflarımı silmem diyorsanız ayda 4.99 dolar yıllık peşin veya ayda 6.99 dolar ödeyerek Flickr Pro planına geçiş yapamız gerekiyor. Oldukça yüksek olan bu fiyatlardan dolayı tercihinizi Google Drive veya iCloud’dan yana kullanmanızda fayda var.

{$ nextTitle $}
{$ item.Title $}
{$ item.Title $} © {$ item.Files[0].Sources[0] $}
{$ item.Title $}
{$ item.Title $}
ilgili haberler
 
LG
MD
SM
XS