hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    OnePlus Ace 3V Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setini kullanacak

    OnePlus Ace 3V Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setini kullanacak
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Şu anda akıllı telefon işlemcileri konusunda en etkili şirketten biri olan Qualcomm, merakla beklenen yeni yonga seti Snapdragon 7+ Gen 3’ü kısa süre önce tanıttı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha düşük maliyetli olmasına rağmen Snapdragon 8 Gen 3’e yakın bir performans sunacağı söylenen bu yonga setinin çıkışından kısa süre sonra, bu yonga setini kullanan ilk akıllı telefonun da lansmanı gerçekleşti. Söz konusu bu telefon ise bir süredir çeşitli sızıntılarla gündeme taşınan OnePlus Ace 3V.

    OnePlus’ın yeni akıllı telefonunda Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setine tercihe göre 12 ya da 16 GB LPDDR5X RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki seçenek sunuluyor: 256 ya da 512 GB.

    OnePlus Ace 3V, aslında Ace 3’ten oldukça farklı bir tasarıma sahip. Bu farklılıkların en belirgin olarak görüldüğü nokta ise telefonun arka kamera tasarımı. Aynı şekilde telefonun ekran tasarımında da bazı ufak değişiklikler göze çarpıyor. Ace 3V, 6.74 inçlik AMOLED bir ekrana sahip.

    1.5K çözünürlüğündeki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte 16 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor.
    Arka tarafa geldiğimizde ise karşımıza çift kamera çıkıyor. Bu çift kameranın ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX882 sensörü kullanıyor. OIS destekli bu ana lense 8 megapikselik geniş açılı lens eşlik ediyor. Telefon 4K çözünürlükte 60 fps video kaydedebiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OnePlus Ace 3V, 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryada 100W SuperVOOC hızlı şarj özelliği bulunuyor. Telefon 280 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow