hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Super Mario Bros’un ikinci filmi 2026’da gelecek

    Super Mario Bros’un ikinci filmi 2026’da gelecek
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    2023 yapımı The Super Mario Bros. Movie’nin başarısını sürdürmek isteyen Nintendo ve Illumination, serinin 3 Nisan 2026’da çıkması beklenen ikinci bir animasyon filmini duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haber, Nintendo’dan tweet atan serinin yaratıcısı Shigeru Miyamoto’dan geliyor. Devam eden Mario Günü kutlamaları kapsamında Pazar günü X hesabından duyurulan ikinci film müjdesi hayranları heyecanlandırdı.

    Ayrıntılar şu ana kadar yetersiz ancak Miyamoto, ekibin “Mario’nun dünyasını daha da genişletmeyi düşündüğünü ve bunun parlak ve eğlenceli bir hikaye olacağını” söylüyor.

    Açıklamalara göre, film ilkinin doğrudan devamı olacak gibi görünmüyor. Miyamoto’nun da yer aldığı bir duyuru videosunda Illumination’dan Chris Meledandri, ekibin halihazırda “sahne taslaklarını oluşturduğunu ve yeni ortamlar için set tasarımları geliştirdiğini” söyledi. Animasyonlar yakında başlayacak. Super Mario Bros. dünyasındaki bir sonraki film seti, 3 Nisan 2026’da ABD ve diğer bölgelerde gösterime girecek.

    Super Mario Bros. Filmi, geçtiğimiz Nisan ayında gösterime girdiğinde gişede tam anlamıyla ezici bir performans sergiledi ve açılışta en çok hasılat yapan video oyunu filmi oldu. Variety’nin haberine göre, haziran ayı başında dünya çapında 1,3 milyar dolara ulaştı. O zamanlar filmi sinemalarda izleme şansınız olmadıysa ya da onu tekrar büyük ekranda görmek için can atıyorsanız, AMC Theatres, Super Mario Bros. Filmini bu yıl 28 Haziran’da sinemalara geri getiriyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow