hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    vivo T3’ün teknik özellikleri ve fiyatı resmiyet kazandı

    vivo T3’ün teknik özellikleri ve fiyatı resmiyet kazandı
    expand

    Çinli telefon üreticisi, bugün Hindistan’da bir etkinlik düzenleyerek T serisinin en yeni üyesi vivo T3’ü resmi olarak tanıttı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    vivo T3’ün teknik özellikleri, iQOO Z9’un neredeyse birebir aynısı olduğunu gösteriyor. İki telefon arasındaki en kayda değer fark, arka panel tasarımlarının farklı olması, Bunun dışında T3, vivo’nun alt markası olan iQOO’nun telefonuyla neredeyse birebir aynı.

    vivo T3, 6.67 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz; Maksimum parlaklığı ise 1800 nit. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte 16 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor.

    vivo T serisinin yeni üyesi, MediaTek’in Dimensity 7200 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara 128 veya 256 GB olmak üzere iki farklı opsiyon sunuluyor. Telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryada 44W FlashCharge özelliği bulunuyor.

    Arka tarafa geldiğimizde karşımıza çift kamera çıkıyor. Ama aslında bu çift kameradan biri sadece 2 megapiksellik derinlik sensörü. Kullanılabilir lens olarak sadece 50 megapiksellik ana lens bulunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Telefonun 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu 240 dolara, 256 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu ise 265 dolara raflardaki yerini alacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow