hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni güncelleme Teamfight Tactics: Ebruli Masallar tüm sunucularda yayınlandı

    Yeni güncelleme Teamfight Tactics: Ebruli Masallar tüm sunucularda yayınlandı
    expand

    Teamfight Tactics : Ebruli Masallar’da oyuncular popüler League of Legends şampiyonlarıyla büyüleyici masalları ve efsaneleri keşfedecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Açık Beta’da oyuncuların setle ilgili ilk içeriklere verdiği tepkiler bizi oldukça heyecanlandırdı. Ebruli Masallar’ı hem TT topluluğuyla hem de strateji oyunlarını seven tüm oyuncularla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz,” diyor TT’in Set Baş Tasarımcısı Lynda Tang.

    Oyuncular Ebruli Masallar’da yeni oynanış mekaniği ziyaretler aracılığıyla olağanüstü ruhlar ve mitolojik şampiyonlarla tanışıyor. Bu ziyaretler oyunun rasgele zamanlarında gerçekleşiyor. Oyuncuların karşılaştığı efsanevi karakterler onlara farklı ilaveler veriyor ya da gidişatı değiştirerek oyunlara heyecan katıyor.

    TT: Ebruli Masallar’la birlikte yeni şampiyonlar Alune ve Kobuko oyuna geliyor. Daha önce evren hikâyelerinde ve League of Legends ile Legends of Runeterra’da bir şampiyonun yetenek setinde adı geçen Alune oynanabilir bir şampiyon olarak oyuna ekleniyor.

    Öte yandan daha önce hiç görülmemiş yordle dövüş ustası Neşeli Pati, Kobuko ise yalnızca TT’e değil, aynı zamanda League of Legends evrenine de katılıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tüm bunlara ek olarak Teamfight Tactics: Ebruli Masallar sırasında oyuna Dönüşümlü Mağaza adında yeni bir özellik gelecek. Burada oyuncular Hazine Diyarı’ndan edindikleri yeni alışveriş birimini kullanarak dönüşümlü oyun içi kozmetik içerikler arasından dilediklerini alabilecek.

    “Oyunculardan aldığımız geribildirimleri önemsediğimizi göstermek için TTactics’e her daim yenilikler getirmeye özen gösteriyoruz.

    Bu sayede hem her sette oyunculara farklı sürprizler sunuyor hem de strateji oyunlarını sevenlere ya da League of Legends evrenini farklı biçimlerde deneyimlemek isteyenlere oyunu oynamak için çeşitli imkânlar sağlıyoruz,” diyor TTactics’in Oyun Direktörü Peter Whalen.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow