hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 AÖF final sınav sonuçları Açık Öğretim tarafından ne zaman yayınlanacak?

    2017 AÖF final sınav sonuçları Açık Öğretim tarafından ne zaman yayınlanacak
    expand

    2017 AÖF final sınav sonuçları Açık Öğretim tarafından hangi tarihte açıklanacak ve üç ders sınavı ne zaman başlayacak? Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim Fakültesi tarafından yapılan sınav soruları e-Kampüs sitesinde yayınlanırken, sınava giren öğrenciler sonuçların yayınlanmasını bekliyor. Sonuçlar yayınlanır yayınlanmaz öğrenciler 3 ders sınavına girmek için müracaat edecek? Anadolu Üniversitesi 3 ders sınavı üzerinden önemli bilgiler paylaştı. Sınav sonuçları ve 3 ders sınavı bilgileri haber içeriğimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sınavın ardından 8 gün geçti, sınava gire öğrenciler sonuçların açıklanmasını beklerken bu zamana dek Anadolu Üniversitesi ve Açık Öğretim Fakültesi tarafından sonuçlara dair net bir açıklama gelmedi. Vize sınav sonuçları baz alındığında sonuçlar, sınavdan 10 gün sonra yayınlandı. Sonuçların ardından gözler yeni sınav sistemi olan "3 ders sınavı" üzerine olacak. Peki o sınava kimler, hangi şartlarla katılabilir?

    03-04 Haziran’da öğrenciler Açık Öğretim final sınavlarına girdi. Sınav sonrası sosyal medyada en çok iki konu tartışıldı: Dört yanlış bir doğruyu götürmesi ve kısa cevaplı, açık uçlu sorular. ÖSYM’nin sınav sisteminden ötürü oldukça sıkıntı yaşayan öğrenciler, soru formatının tekrardan değiştirilmesini istiyor. Sonuçların ne zaman açıklanacağına dair net bir tarih vermeyen Anadolu Üniversitesi sonuçları hangi tarihler arasında yayınlayabilir?

    Sınavların ardından sonuçlar 10 gün içerisinde açıklanabilir. Anadolu Üniversitesi vize sonuçlarını, sınavdan 10 gün sonra açıkladı. Final sınavları sonuçları en erken 14 Haziran 2017, en geç 19 Haziran 2017 açıklanması bekleniliyor.

    2017 AÖF soruları: e-Kampüs sitesine girmek için TIKLAYINIZ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni sınav sistemi olan 3 ders sınavı ne zaman yapılacaktır?

    Anadolu Üniversitesi sınav takvimi içerisinde 3 ders sınavının 22 Temmuz 2017 tarihinde yapılacağını açıkladı.

    Yeni sınava kimler girebiliyor?

    Başarısız olduğu derslerden 3 ders sınavına girebilmek için öğrencilerin güz ya da yaz döneminde bu derslere kayıt yaptırması gerekiyor. Anadolu Üniversitesi’nin resmi sitesinden yapılan duyuruda ders notları DZ veya YZ olan öğrencilerin bu sınava giriş haklarının bulunmayacağı da hatırlatıldı.
    Sınava giren öğrencilerin alacağı sonuçlar ise ‘Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları dikkate alınarak değerlendirilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow