hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 YGS sınav giriş yerleri belgesi | ÖSYM AİS giriş sayfası: Son gün ne zaman?

    2017 YGS sınav giriş yerleri belgesi | ÖSYM AİS giriş sayfası: Son gün ne zaman
    expand

    YGS sınav giriş yerleri belgesi dün öğlen saatlerinde ÖSYM AİS giriş sayfasında sınava 10 gün önceden yayınladı. Sınava 9 gün kala hem Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi hem eğitim uzmanları uyarıyor. Kurum sınav saatinde öğrencilerin erken gelmesi, eğitim uzmanları artık öğrencilerin "konu çalışmamaları" konusunda uyardı. Uzmanlar öğrencilerin deneme sınavı yaparak bol bol soruların çözülmesi gerektiğini söyledi. Giriş belgesi almada son gün ne zaman? Haber içeriğimizde yer almaktadır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YGS sınav giriş belgesi yerleri 2 Mart 2017 tarihinde ÖSYM AİS sorgu sayfasında yayınlandı.Sınava 9 gün kala öğrencilerde sınav heyecanı başlarken, merak edilenler haber içeriğimizde yer almaktadır.

    Son gün (giriş belgesi alma) ne zaman?

    2017 YGS sınav giriş yerleri belgesi | ÖSYM AİS giriş sayfası: Son gün ne zaman

    12 Mart 2017 Pazar saat 09:45. Kurumun önemli uyarılardan ilki: Sınav saatleri... Saat 10:00'da sınav başlarken, saat 09:45'e kadar okulda olunması gerekmektedir. O saatten sonra okulun kapıları kapanacaktır ve öğrenci içeri alınmayacaktır.

    GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    Sınav saatlerinde kurumun önemli uyarısı

    12 Mart 2017 tarihinde saat 10:00’da sınav başlarken, kurum öğrencileri uyarıyor: Okul kapıları saat 09:45'te kapanıyor. Sınava 15 dakika kala öğrenci okula giriş yapmazsa, sınava giremeyecek. Kurum ve uzmanlar okula en erken bir saat önceden gelinmesi konusunda tavsiyelerde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DENEME SINAVINA GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Sonuçlar ne zaman açıklanabilir?

    Sınav yapan tüm kurumların belirlediği sonuç takvimi vardır. MEB, ÖSYM, Bakanlıklar sonuçları sınava giren kişi sayısına göre hesap etmektedir. Kurumun belirlediği takvim tüm sınavlarda olduğu gibi, sınavdan 15 gün sonra sonuçlar açıklanmaktadır. Sonuç açıklanma tarihleri ise 27 Mart ila 12 Nisan arası…

    İstanbul'da sınava girecek öğrenciler dikkat!

    Evet… İETT 12 Mart günü sabah saatlerinde öğrencilerin sınava gideceği yerlere daha hızlı ve rahat gidebilmek için ücretsiz ulaşımı sağlayacaktır.

    YÖK'ün hazırladığı yeni sınav sistemi olacak mı?

    Açık uçlu sorular ve kısa cevaplı sorular sınavda yok, LYS sınavında var. Son kez eski sınav sistemi uygulanacaktır.

    Kurumun öğrencilere uyarısı

    Çanta, cüzdan, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlarla; kulaklık, kolye, küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş, anahtar, metal para gibi metal içerikli eşyalarla (basit başörtü iğnesi hariç); her türlü elektronik/mekanik cihazla ve çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi, cep bilgisayarı, saat, sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap makinesi sınava girilmesi kurum tarafından yasaklanmıştır. Öğrenci yanına kalem, silgi gibi normal sınav ihtiyaçlarını da getirmemesi gerekmektedir. Kurum kalem, silgi ve kalem tıraşı kendisi vermektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow