hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2019 AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri ne zaman yapılacak?

    2019 AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri ne zaman yapılacak
    expand

    AÖF kayıt yenileme işlemleri için öğrenciler Anadolu Üniversitesi’nin kayıt takvimini araştırmayı sürdürüyor. Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri ile öğrenciler gelecek dönem için sisteme kayıtlarını yaptıracak. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman ve nereden yapılabilecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AÖF kayıt yenileme işlemleri 12-13 Ocak tarihlerinde tamamlanan AÖF güz dönemi final sınavlarının ardından öğrenciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte yenileme süreci ile ilgili bilinmesi gerekenler kayıtlara ilişkin detaylar…

    BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME NE ZAMAN YAPILACAK?

    Güz döneminin sona erişiyle birlikte bahar döneminin kayıt tarihleri ve nasıl yapılacağı araştırılmaya başlandı. Kayıtlar 11-22 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacak.

    SONUÇLAR HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK?

    Anadolu Üniversitesi tarafından yurt genelinde belirli sınav merkezlerinde birçok bölümde gerçekleştirilen AÖF sınavları, 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde tamamlandı. Sınav sonuçlarının açıklanacağı net tarih hakkında açıklama yapmayan Anadolu Üniversitesi, geçtiğimiz sınav dönemlerinde sonuçları ortalama 15-20 gün içinde adayların erişimine açmıştı.

    Bu konuda bir gelişme ya da AÖF'ten açıklama olması durumunda haberimizden takip edebilirsiniz. Sonuçlar açıklandığı taktirde; öğrenciler, sınav sonuçlarını "https://aof.anadolu.edu.tr/" internet adresinden T.C. kimlik numaralarıyla öğrenebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow